Öltöny és Divatház
Divatblog

4 ing, amit mindenképp tartanod kell a szekrényedben!

Ezentúl nem fog gondot jelenteni a színválasztás.

Gyakran előfordul, hogy nem tudod milyen inget válassz egy-egy eseményre? Nehezedre esik a választás? 

Ahelyett, hogy az utolsó pillanatra hagyod és mindig a kedvenc ingedet választod, inkább készülj fel előre és tarts otthon 4 inget az alap színekből, amik még a nehéz időkben is kisegítenek majd. Így biztosan nem lesz sohasem unalmas az öltözéked! 

Szóval, milyen ingeknek kell mindig kéznél lennie?
Most megmutatjuk neked! 

A fehér ing



Ritkán van olyan alkalom, amikor a tiszta fehér ing nem lenne megfelelő viselet. A fehér ing bármilyen alkalomra használható, az alkalmi hétvégi ebédektől kezdve a legfontosabb eseményekig. Néhányan ezt „biztonságos választásnak” hívhatják, de a biztonságos szót nem kell az unalmassal társítanunk... Sőt! Sok esetben a legjobb választás egy sima fehér ing lehet. Pláne, ha egy nagyszerű sötét öltönnyel és egy színpompás nyakkendővel társítod. Ez a klasszikus megjelenés, amelyben soha nem fogsz csalódni.
Egy dologra azonban érdemes odafigyelni! A fehér kifogástalanul elegáns szín, azonban könnyedén kihangsúlyozza az apróbb foltokat, ráncokat, ráadásul még a rossz méretválasztást is. Tehát ügyelj arra, hogy ránc- és foltmentes legyen az ing, illetve tökéletesen passzoljon is hozzád. 


Világoskék ing



Csakúgy, mint a fehér ing esetében, a halványkékkel is nagyon nehéz mellé lőni. Hasonlóan sokoldalú, de még inkább nyugodt megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ha nem szeretnél túl sok színt viselni egyszerre, csak párosítsd egy tengerészkék öltönnyel és egy sötétkék nyakkendővel. 
Ha bátrabb vagy, akkor érdemes kipróbálnod a halványkék mellett a levendula vagy a világos rózsaszín ingeket is. Ezek a színek ugyanis szintén sokoldalúak, ráadásul megmutatják a színes személyiséged is.


A szürke ing



A szürke színt gyakran mellőzni szokták, azonban férfi ruházat szempontjából egy elengedhetetlen színnek tartjuk, ugyanis a szürke bármilyen semleges anyaggal viselhető és jól mutat még a merészebb színekkel is. A hamutól a faszén szürkéig bármelyiket választod nem lőhetsz mellé.
 A szürke színű ingek esetében egy dologra kell nagyon figyelni. A mosásra! Ugyanis, ha nem vigyázol, könnyedén kifakulhatnak. Érdemes hasonló színekkel mosni és csak szükség esetén gőzölni vagy vasalni.


A csíkos vagy kockás ing



Még a legmintásfóbás ember is egyetért azzal, hogy kötelező legyen egy csíkos vagy kockás ing a szekrényben. A függőleges vonalak ugyanis könnyebbé teszik a testet és meghosszabbítják az alkatot. 
A kockás mintás ingek pedig kisebbnek mutatják az alakod anélkül, hogy túl sok lenne a minta rajtad.